Снимка: Булфото
fallback

Новият лидер на ДПС е роден на 08.05.1970г. в село Борино, област Смолян.

Завършва висшето си образование в УНСС. По професия е икономист, владее два езика – английски и турски. От 1996 г. до 2002 г. е служител в Централата на ДПС. От 1996-та до 2001-ва година е преподавател по "Информатика" в НБУ, информира "Фокус".

Oще по темата
От 2002г. до 2010г. е зам.-изпълнителен директор на Агенция за следприватизационен контрол. Бил е секретар на ЦИК.

Учредител на Академичното дружество на ДПС в гр.София и член на ДПС от месец май 1991г. Учредител на младежката организация на ДПС и неин председател за първите два мандата (1998-2003).

От 2010 г. до момента е организационен секретар на Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПС.

На 24 декември 2015 година, заедно с Рушен Риза и Четин Казак, става част от Председателския съвет на партията, до провеждането на 9-та Национална конференция на партията. В този период тримата са и съпредседатели на парламентарната група на ДПС

Карадайъ е женен, има две деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Анонимен

преди 8 години

Доган савата вече няма полезен ход. Скоро дпс ще е на бунището на историята. Другари май прехода сваршва. И БСП И ПАТЕРИЦАТА ДПС УМИРАТ ЗАЕДНО. КАКВА КРАСОТА ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА САМО.

57

Анонимен

преди 8 години

Това ли е новият Пеевски? Трябва да го поугоят доста защото не е много голям параван за кукловодите.

56

ИНТЕРЕСНО

преди 8 години

Можи би в НБУ е преподавал на английски език,защото като го слушам,се чудя този в България ли е живял.ДПС се създаде и се поддържа от ченгетата-там цялото ръководство е съставено от такива.По-голямата част от тях завършиха във Варненския свободен и Бургаския университет.Заради квотния принцип са назначени за зам.министри,директори,областни и пр.,нищо че ББ отрича да има нещо общо с ДПС.

fallback