Снимка: архив Bulphoto
fallback

Мустафа Карадайъ ще е новият лидер на ДПС. Това е решението на Председателския съвет на ДПС, в който участват областните председатели на движението.

Очакванията са този избор да бъде потвърден и от делегатите на конференцията на партията тази неделя. Това разказаха депутати от ДПС пред Dnes.bg.  

По време на Председателския съвет, който се е състоял преди дни, 14 от областните шефове са гласували за Карадайъ, 7 са били за Рушен Риза и 6 за Четин Казак.  

Интересът към конференцията на ДПС е голям, разказаха още от партията. На форума ще има гости и от чужбина. Сред тях ще бъдат представители на европейските либерали, част от които е и движението. Гости ще има и от Турция, ще дойдат много депутати, обясниха още от движението.  

Медийният интерес също бил голям, акредитираните медии били над 140.   

На конференцията на ДПС очаквано ще присъства и почетният лидер Ахмед Доган. В движението чакат речта му и на посланията в нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

ОСМАН АГА

преди 8 години

ДпС ЗАСЛУЖАВА ТАКЪВ ЛИДЕР.ДОБРЕ.ЧЕОТДАВНА НЕ САМ ТАМ.АЛЛАХ Е ВЕЛИК....

43

Анонимен

преди 8 години

ДъПеСету

42

Край

преди 8 години

Доган назначава и маха "лидер" на демократичната партия ДПС. На другите "партии" лидерите им пък вечни. Страшна демокрация настана. Много скачах в началото на 90те години. Сбърках. Ако някой ми беше казал че демокрация ще има само в БСП щях да го обявя за луд.

fallback