Снимка: архив Булфото
fallback

Конгресът на БСП е решаващ не само за БСП, а за България, за мястото на страната ни в Европа и в света.

Това каза евродепутатката от Групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП Илияна Йотова по време на 13-ата Конференция на Софийската градска организация на БСП.

Йотова заяви, че на предстоящия конгрес на 7-ми и 8-ми май не просто трябва да се избере председател на партията, "макар че от няколко месеца това е основната интрига в публичното пространство, в нашите собствени изяви.

По думите ѝ, това е много важно, но не може да бъде единственото.

”Този конгрес е натоварен с много очаквания и до голяма степен е решаващ за нас. Той е решаващ не само за БСП - за България, за мястото на Българи и в Европа, и в света“, добави Илияна Йотова, цитирана от ”Фокус”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 8 години

70, ПЕНЕВ НОВА ОПОРНА ТОЧКА ЛИ ИМАТЕ ЗАДАДЕНА - ЛИЦЕМЕРИ- ЗНАЧИ КОЙ НЕ Е ЗАСТАНАЛ ПОД МИЛИОНЕРСКИТЕ ЗНАМЕНА НА ГЕРГОВЦИ СА ФАШИСТИ- А ГЕРГОВЦИ И СИЕ СА СОЦИАЛНАТА ИДЕЯ- ВИЕ ДА ЧУХТЕ НЕЩО ЗА РАБОТНИЦИТЕ, ЗА БЕДНИТЕ- ДА БЕ ГЕРГОВ КАЗВА АЗ СЪМ ИДЕЯТА И ДО ТАМ- БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА- БОРБАТА КАКТО КАЗВАТ Е ЕПИЧНА- Е ДА ДЕ НО ВЪПЦАРОВ НЕ Е БИЛ МИЛИОНЕР, А Е ГЛЕДАЛ ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ НА ФАМАГУСТА- ГНУСНИ ЛИЦЕМЕРИ ОТКРАДНАХТЕ ДАЖЕ ИДЕИТЕ НА БАЩА МИ- КОЙТО УМРЯ БЕДЕН И ОКРАДЕН ВЪВ ФАЛИРАЛИТЕ ВИ БА

51

борци за кокала

преди 8 години

червени сектанти промити мозъци некадърни

50

Бакъря

преди 8 години

Да живее Хайдуккостовата комунистическа чета !Да живеят всички други хайдук чети , които ни показаха що е лапане на корем и преяждане.

fallback