Румяна Бъчварова. Снимка: архив, БТА
fallback

Заснемането на акциите на доброволните отряди по залавянето на бежанци край границата може да е сценарий. Това заподозря вътрешният министър Румяна Бъчварова.  

"За да се провокират нашите усилия, да се покажат някои пропуски...", предположи тя какви могат да бъдат целите на подобен сценарий.

Oще по темата

И Бъчварова, както вчера премиерът Борисов, обясни, че Балканите са дестабилизирани.  

"Като погледнете държавите около нас -  във всички текат процеси на политическа дестабилизация по една или друга причина. Голяма част от държавите са пред избори", каза тя. Вътрешният министър изброи Сърбия, Македония,  Румъния, Гърция и Турция като имащи своите проблеми.  

"Факт е, че в България политическата стабилност е най-видима и забележима", каза тя и допълни, че някой може да поиска да дестабилизира и нея.  

Вътрешният министър обясни, че МВР е много внимателно към миграционния натиск на малки групи, подпомогнати от трафиканти.  

Бъчварова обясни, че полицията работи активно по убийствата на 16-годишния Георги в Борисовата градина преди година и това на шеф на "Агресия". Тя обяви, че лично е изчела всички документи, но засега не може да зарадва обществото с обявяване на резултати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Идиот

преди 8 години

***, ама що мислят и нас за такива? А, да -защото са ***!

39

Анонимен

преди 8 години

ЗАД всеки гаф на управлението има сценарий за дестабилизация

38

Дилян

преди 8 години

Моята внучка,която е на четири години,говори по свързано и по умно от Бъчварова.Тая госпожа министърка,като почне да дава изявление увеличава говора на телевизора до край и пак някои думи не ги чувам.Мрънкало,което няма реч,мнение и най вече образование за подобен пост.

fallback