Снимка: архив, Булфото
fallback

КАТ ще започне да снима колите за превишена скорост незабелязано, криейки камерите в кофи за боклук, рекламни коли и метални кутии за вестници.

Това ще стане със закупуването на 28 нови супермодерни подвижни уреда за контрол, съобщи в. "Телеграф".

Всеки от радарите струва около 55 000 лева, а общата цена на всички устройства е над 1,5 милиона лв.

Парите ще бъдат осигурени от фонд "Безопасност на движението", където постоянно се трупат суми от платени от нарушителите глоби.

Поръчката ще бъде финализирана ако на 24 март Държавно-обществената консултативна комисия по проблемите на безопасността на движението одобри предложението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

аааа

преди 8 години

Дали сте клетва да защитавате българския народ и като не Я изпълнявате НЕКА да ви застигне това което БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТЪРПИ и това което БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВИ ЖЕЛАЕ.

70

ааааа

преди 8 години

тези грешни пари за глоби взети от устата на невръстни ни деца ДА ВИ ПРИСЕДНАТ . БЪРЗАШ КАТО ЛУД ЗА РАБОТА , ЗА НАДНИК ОТ 20- 30 ЛВ ЗА ДА НАХРАНИШ ДЕЦАТА СИ ЖЕНА СИ РОДИТЕЛИ С 100 ЛВ ПЕНСИЯ И ХОП СРЕЩАШ САМАТА СПРАВЕДЛИВОСТ В ВИД НА ГЛОБА ОТ 200 - 4000 ЛВ И ПЛАЩАИКИ Я ЗАСТРАШАВАШ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА СИ ЖЕНА СИ ВОДИТЕЛИТЕ ПЕНСИОНЕЕИ И СВОЯ СОБСТВЕН С ХРАНИТЕЛНИ ДАЖБИ КАТО В ОСВИЕНЦИМ

69

Анонимен

преди 8 години

55к за камера?Ай стига сте доили бе.И после трябва и да ги избивате тея стинки.Вие сте по нагли и от наглите.Със тия пари не радар ами самолет ще си купя.Много крадете за това няма да се оправим.Научените сте да крадете не да работите.Вземете по един макаров и се гръмнете

fallback