Снимка: БТА, архив

Според съпредседателя на ДПС Мустафа Карадайъ нов политически проект от страна на бившия председател на партията Лютви Местан би бил поредният в страната. Пред журналисти в Кърджали той посочи, че в България има около 400 партии и 401-та няма да е в повече в държавата.

Още по темата
По повод на евентуален отлив на гласоподаватели за Движението при създаването на нова партия, Карадайъ заяви, че ако ДПС изпълнява своята политика, не би било редно да се притеснява от отлив, дори обратното.

"Според нас тази политика е правилната и вярната. Ние работим за реализирането й и според нас би било очаквано да сме по-успешни в реализирането на нашите програми и в увеличаване доверието на избирателите", каза още той, цитиран от БТА.

Мустафа Карадайъ е в Кърджали за участие в работна среща-семинар "Либерални ценности и практики на местното самоуправление в България и Европа", организирана по инициатива на Искра Михайлова - член на Европарламента и председател на комисията по регионално развитие в ЕП. Такава среща предстои през следващата седмица и в Търговище - с кметове от Северна България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase