Тодор Танев на този етап няма заместник. Снимка: БТА
fallback

След заседание, продължило над 3 часа снощи, Реформаторският блок не излъчи кандидат за нов министър на образованието, въпреки поставения от премиера срок това да стане до края на деня.

Oще по темата
Днес в 12.00 часа предстои среща на председателите на партиите от блока с министър-председателя, а след това ще бъде свикан и Изпълнителния съвет, на който да бъдат обсъдени конкретни имена.

Пред журналисти снощи лидерът на НПСД Корман Исмаилов каза, че в следващите дни ще бъде намерено най-доброто решение.

РБ дава висока оценка на работата на Тодор Танев и екипа му, обяви Исмаилов и припомни, че още през декември РБ е препотвърдил подкрепата си за излъчените от блока министри и няма проблеми с тях.

Попитан дали е един от номинираните за образователен министър, Даниел Вълчев от Движение България на гражданите поиска “да не се създават неправилни очаквания”.

“В Реформаторския блок, въпреки трудностите, има процедури, по които се взимат решения”, обясни той.

Малко преди това на излизане от сградата на "Раковски 134" министър Тодор Танев заяви, че ще продължи да работи за РБ, образователната система и стабилността на правителството. Той се раздели с журналистите с думите "Аве Цезаре, отиващите на смърт те поздравяват", съобщава БТА.

Неофициално за поста се спряга и името на вицепремиера Меглена Кунева. Самата тя снощи не участва в лидерската сбирка, защото не е в България, според "24 часа".

Информацията е обновена в 07.15 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Проблем, цел, мисия

преди 8 години

Реформаторите за унищожение на България не могат да намерят решение как да сложат Касим Дал и/или Корман Исмаил за министър на образованието на България. Това им е проблема, целта и мисията..

18

П.Петров

преди 8 години

Реформаторските бушончета на Борисов и мутро-олигархията, която стои зад него!Интелигентността на Кунева, Лукарски, Зеленогорски, Москов и Исмаилов е силно надценена ако не осъзнават, че министрите на РБ са само бушончета, които да прикрият, че всъщност управляват ГЕРБ, ДПС и АБВ и да отклонят вниманието на обществото, когато проблесне, че Борисов и "управлението" му са затънали до ушите в ла*на !

17

scott

преди 8 години

До 111ко? ЕВГЕНИКА!ДА ТИ КАЖЕМ КАКВО Е ЕВГЕНИКА, А?!?!?!?!?ТВА Е ВОДЕЩОТО НАУЧНО ЗВЕНО НА ТРЕТИЯ РАЙХ! ОСНОВНА ЦЕЛ: СЪЗДАВАНЕ НА ЧИСТА АРИЙСКА РАСА ЧРЕЗ ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪСТОСВАНЕТО И ИЗЧЕЗВАНЕ НА МЕЛЕЗИТЕ, ПОДВИДОВЕТЕ, ПОДЧОВЕЦИТЕ....ЗАТВА И ТРЕТИЯ РАЙХ СИ Е ПОСТАВИЛ ЗА ЗАДАЧА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ 1000 ГОДИНИ.САМО 600 СА БИЛИ ПРЕДВИДЕНИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА АБСОЛЮТНО ЧИСТА РАСА ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ.ТА, СЛЕД ВТОРАТА СВЕОВНА ВОЙНА ЕВГЕНИКАТА СЕ ПРЕКРЪСТВА НА "ГЕНЕТИКА"У твоя пост истината е на 180 гр

fallback