Снимка: архив Булфото
fallback

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров разкритикува депутатите, дали разрешение и натовски самолети да охраняват небето ни заедно с българските. Промяната в закона за отбраната бе гласувана от парламента миналата седмица.

Oще по темата

"НС даде картбланш, когато някой наш "партньор" поиска да влезе в нашето небе, а защо не и в нашата земя. Най-близък наш натовски "партньор" е Турция. Щом тя не се колебае да извърши военна провокация срещу Русия, смятате ли, че България ще я спре?", попита националистът.

Сидеров е категоричен, че промените в Закона за отбраната е нарушение на Конституцията, чийто чл. 2 казва, че територията и небето на България са неприкосновени.

"Те вече не са неприкосновени, тъй като 122-ма национални предатели, начело с Валери Симеонов от Патриотичния фронт, гласуваха нашето небе да може да се пази и от чужди военни самолети. Турция отдавна мечтае да сложи ръка на България", коментира още Сидеров.

Той призова и хората да си отговорят на въпроса дали Патриотите, които гласували за промяната, не помагат на Турция да ни завладее. Волен Сидеров нарече и депутатите, подкрепили изменението, национални предатели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

Михал

преди 8 години

До CCCP--116 ;И това. Когато Екатерина се омъжва за Петър Русия е 10 милиона кв. км. По време на СССР е 22 . Как стана това? С АГРЕСИЯ . Открадна Сибир и мн. др. Сега СИБИРСКИ СЪЮЗ иска независимост. Защо Путин не проведе РЕФРРЕНДУМ както в Крим. Там го спечелиха воените.

91

Михал

преди 8 години

До Анонимен--108;Не само през ПСВ . През ВСВ русия смля Русе ,Силистра и Добрич. Освен това за Наказание на Б--я и бомбардиране на София най--много настоява Сталин. По искане на Русия е съсипан ДРЕЗДЕН. Той е включен в списъка по искане на Ген. Антонов-- н--к щаб

90

Михал

преди 8 години

До Анонимен--105; А Атака каква е като защитава Русия? Патриотична ли е? Навремето *** учеха; Патриот е тоя който обича Русия. Какво ще кажеш по въпроса. Русия не ни ли заплашва?Тя владее 30% от икономиката ни , или 51 400 български фирми в руски ръце. %0% от МАРИЦИТЕ СА РУСКИ.

fallback