Снимка: БТА, архив

В Европа тече война между две различни цивилизации и тълпи от брадати колонизатори заявиха своите цели по един безпардонен начин, смята съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

Още по темата

"Страхливо укриван дълго време зад кухи фрази и витиевати формули, този факт лъсна в Кьолн и още няколко европейски града още в първите минути на настъпващата 2016 г. Тези, които европейските лицемерни политици дълго време наричаха бежанци и на които десетилетия бе оказвано незаслужено гостоприемство, показаха каква е тяхната цел", отсече той в декларация от името на Патриотите в парламента.

"Нека не се заблуждаваме – беше направен опит не само да бъдат насилени хиляди жени, тези хора ясно и недвусмислено се изплюха в лицето на неадекватната европейска политическа класа и нейната политика, показвайки, че не признават ценностната система, история, култура и традиции на европейските страни, оказали им своето гостоприемство", продължи с критиките Каракачанов.

Според него бруталните нападения показват, че голямата част от хората, които през последните десетилетия и най-вече последната година наводниха Европа, нямат желание и намерение да се интегрират в обществото.

Те имат намерението да наложат на нас, европейците, своите порядки, начин на живот и своята религия, смята Каракачанов.

Патриотът е убеден, че тази година ще стане ясно дали Европейският съюз ще го бъде или не.

"Вече стана ясно, че мултикултурният либерален модел се срути. Няма либерален отговор на изнасилването. Когато някой се е разгащил нагло в твоя дом, отговорът трябва да е безкомпромисен“, предупреди той.

След като напомни, че България е на самата граница на конфликта заради Турция, той призова политиците да излязат от самозаблуждението, че сме някакъв остров на стабилност.

"България е непосредствено до опасността да бъде лесно дестабилизирана. Днес вече не ни е необходима просто стабилност, нужна ни е сила. На първо място силата да прозрем необходимостта от единство на нацията и да спрем безцелните политически боричкания между партиите, които продължават да разделят българската нация на враждуващи лагери. Силата да принудим хората от гетата да спрат да бият лекари и учители и да спрат да крадат“, обърна се Каракачанов към парламента.

Заради това той обяви, че Патриотичният фронт очаква незабавно действие за решаването на няколко проблема.

Според него на първо място не бива да се увеличава цената на тока, защото в момента българите са притеснени от идеите за либерализация на пазара.

Каракачанов настоя да се направи ревизия на подхода към исляма у нас: не трябва да се позволява на лица, завършили ислямски институти в страни, в които се проповядва радикален ислям, да практикуват в България, както и да имаме ясна позиция дали евентуално членство на Турция в ЕС ще бъде подложено на референдум у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase