Снимка: bgonair.bg

Патриотичният фронт ще продължава да подкрепя Програмата за стабилно управление, докато тя продължава да се изпълнява, заяви депутатът от ПФ и зам.-председател на НФСБ Борис Ячев.

"Това, с което влизаме в тази парламентарна сесия е наблягане на темповете на изпълнение на приоритетите, защото считаме, че има тревожно забавяне по изпълняването им", обясни Ячев.

"Ако направим ревизия на предходната година, ПФ до голяма степен не е подкрепяла предложения на правителстото тогава, когато сме считали, че не са в унисон с общата Програма за стабилно управление и са извън начертаните приоритети. Така че тази политика на коректив ще продължи и през 2016 г.", добави Ячев.

Патриотичният фронт без да иска вот на недоверие поставя същите акценти, които са в основите на мотивите за него - проблемите със справянето с битовата престъпност, коментира още Ячев.

Новият политически сезон не носи елемент на изненада за ПП "Атака", коментира и зам.-председателят на НС и депутат от "Атака" Явор Нотев.

По думите му от политическата група ще бъдат изключително внимателни и отговорни към решаването на всички въпроси, които ще имат своя социален отзвук.

Българските граждани заслужават и трябва да живеят по-добре, защото към настоящия момент не е възможно да живеят по-зле, отбеляза Нотев.

Стабилност в условията на мизерия не е нито цел, нито привлекателна перспектива, посочи Нотев. По думите от "Атака" имат визия, която ако бъде споделена, правителството може да остане и да изпълнява задълженията си, но такъв път за момента не се вижда.

Вижте цялото интервю във видеото на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase