Снимка: Булфото
fallback

Кметът на София Йорданка Фандъкова направи многозначителен коментар за предстоящата кандидат-президентска кампания в края на годината. Името й бе спрегнато като възможна номинация на ГЕРБ в битката наесен.

"Президентската институция си има президент и има време всички партии да си излъчат кандидати. Да са живи и здрави всички". Така кметицата отвърна на въпроса би ли се кандидатирала за президент.

Oще по темата

Фандъкова заяви, че е благодарна на всички софиянци, които са я подкрепили на местните избори и са й дали голяма отговорност и сили да продължи да работи за София.

Сред женските имена в шорт листата на ГЕРБ за президент се появи и това на шефката на парламента Цецка Цачева.

Вътрешната министърка Румяна Бъчварова била с малки шансове, а строителната Лиляна Павлова с никакви, защото няма задължителните 40 години.

Сред спряганите за поста мъже от ГЕРБ традиционно е премиерът Бойко Борисов, макар самият той за пореден път да обясни, че няма да се кандидатира. Другите възможни номинации били на Цветан Цветанов и Томислав Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Пуфи

преди 8 години

Руснаците и *** им в Република България трябва да бъдат прогонени от земите ни с камъни и тояги. П.С. Виждаме Тиквата с каква охрана се пази от народната любов!!! И понеже е "умен" не може да ни каже защо Лукойл продава в САЩ бензина на дребно за 0,30 лв. литъра, а в България е 2,00 лв. Май е много зависим мутрата от руснаците.

48

Джоко

преди 8 години

До Анонимен 56От тази нищо не зависи.... Въртят я на шиш отвсякъде... Как да гласувам за една бутафорна Барби ?

47

Джоко

преди 8 години

То бива, бива, ама по "високите етажи" назначиха маса к-Урволяк. Ако направят тази селска даскалица президент, аз окончателно си дигам багажа за някъде.

fallback