Снимка: Булфото, архив
fallback

Още един депутат от Реформаторския блок заплаши да се откаже от подкрепата си към ГЕРБ, след като това вече направиха няколко народни представители от коалицията начело с лидера на ДСБ Радан Кънев.

Oще по темата

Макар че те минаха в опозиция, когато бившият правосъден министър Христо Иванов хвърли оставка, мотивът на Борислав Великов е различен.

Той заяви, че може да преосмисли подкрепата си за правителството, ако през тази година не се намерят пари за съживяване на Северозападна България.

Великов обяви, че няма подкрепа от ГЕРБ за идеята за откриване на Държавен колеж за професионално образование в Монтана, не са планирани и средства за програмата за развитие на Северозападна България.

"Моето лично убеждение като народен представител от РБ и на партията Българска нова демокрация, на която съм председател, е, че има смисъл да продължим да подкрепяме това управление, само при условие че големият партньор от ГЕРБ приеме времеви график за реални реформи, включително и за предложените лично от мен", заяви доц. Великов, цитиран от БТА.

Той настоява за приемане на новите предложения на РБ по ключови приоритети за управлението.

Борислав Великов заяви, че ще определи позицията си към правителството в зависимост от отношението на ГЕРБ към предложените лично от него текстове за финансово обезпечаване още през 2016 година на програмата за развитие на Северозападна България и промени в Закова за професионалното образование, които да определят ясно възможност за създаване на държавни професионални колежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

НИКОЛОВ

преди 8 години

АБЕ ,*** ,НАРИЧАЙТЕ ХОРАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ОПРЕДЕЛЕНИЯ ,ЗА ДА НЕ ПОДВЕЖДАТЕ ХОРАТА БЕ! НЯМА РЕФОРМАТОРИ ,ТОВА СА СИ ХОРАТА ,ДЕТО РАЗТУРИХА БЪЛГАРИЯ И ТОЧНОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ Е ЛИКВИДАТОРИ ! НЕ САМО ТЕЗИ ,НО И 85 % ОТ ГЕРБАДЖИИТЕ СА СЪЩО СДС-ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! ТОВА Е ИСТИНАТА И НЕ Я КРИЙТЕ ОТ ПО МЛАДИТЕ ХОРА !

11

Анонимен

преди 8 години

Северозападналият край винаги е бил зле.Още при Живков бехте на последно място в социалистическото съревнование.И това е защото сте мързеливи.Болни сте,защото сте бедни,бедни сте защото сте прости.Чакате само на държавата,а по избори се продавате на ДПС за три кила кайма смес и 30лева.Великов нека Бог да го съди.Явно се отърва правосъдието след извършеното от него нагло убийство.

10

един

преди 8 години

По-долу пишещите преди мен са кръгли ид****. Наистина не си заслужава г-н Великов да се хабите и ядосвате за такова племе.То ( племето ) ще се самоунищожи от злоба,защото е с умствена импотентност.Продължавайте ,г-н Великов благородното си дело в Монтана и околността за нормалните,бедните и умните.Тези на които сте помогнали Ви благославят!!!

fallback