Снимка: Булфото, ахрив
fallback

С висококвалифицираната работна ръка, в лицето на докторите и хирурзите и новата апаратура българите ще се убедят постепенно, че няма нужда да ходят да се лекуват в чужбина.

Това каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на новоизградения Център за ранна диагностика и профилактика на онкологични заболявания към УМБАЛ "Александровска".

Премиерът посочи, че 200 000 души преминават за година през болницата. "В тази аула можете да наблюдавате най-добрите ни специалисти. Апаратурата е най-добрата в света. Това го казват докторите, аз им вярвам$, заяви Бойко Борисов.

Oще по темата

По думите му, с новата апаратура лечението приключва с едно влизане в болницата.

"С божията помощ и вашата експертиза тези хора се връщат на работа, а ние като държава имаме нужда по-бързо пациентите да се връщат на работа. Истински се радвам на двамата министри – Лиляна Павлова и д-р Петър Москов, защото работят в изключителен синхрон.

Само мога да им пожелая да продължат така. Имат цялата ни подкрепа, както и вчера Кристалина Георгиева каза, че сме втори по усвояване. Най-добрите сме в Европа по изготвяне на проекти. Оптимист съм за бъдещето", каза той и пожела весели празници на всички.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Анонимен

преди 8 години

20 ястреба да уточня-82 коментар

64

Анонимен

преди 8 години

Хааааааа! Гледахте ли Тиквуна ? Пак играе мач.Държавата се тресе а нашия слиза от колата с 3 мутри,едвам си облече екипа(защото му е тесен вече),влиза,бие дузпа(изпуска естествено),врръщат му пас(вече вратата умишлено е опразнена) и о чудо Царя слънце бележи.Тръгва си преди края без да дава интервюта(не са режисирани).Пък и от тях пара не пада! Само 20 роми(платена агитка) са доволни-ще има надник!

63

тъп народ

преди 8 години

без ТУТУН...без РАКИЯ...... без СЛАНИНА..... народа здрав,

fallback