Снимка: Булфото
fallback

Националният съвет на БСП подкрепи предложението на председателя на партията Михаил Миков за попълване на Изпълнителното бюро с двама нови членове - Донка Михайлова и Николай Иванов, съобщиха от пресцентъра на партията.

Донка Михайлова е втори мандат кмет на Троян. Била е и народен представител в 40-то Народно събрание за Ловешки регион, както и експерт на Националното сдружение на общините, институт “Отворено общество”, Института по публична администрация и др. Михайлова е специалист в областта на социалната политика и гражданското общество.

Николай Иванов е бивш кмет на Враца, бил е и два мандата кмет на Криводол.

На предишното заседание на Националния съвет на БСП оставки от партийното ръководство подадоха Илияна Йотова, Драгомир Стойнев и Калоян Паргов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Климент

преди 8 години

Гражданите на Враца поздравяват БСП и г-н Миков, че приютиха инж. Николай Иванов. След успешен фалит на най-бедната община Желаем на инж. Николай Иванов успешно да фалира и най-загиналата партия.

10

Мунчо Мучачос

преди 8 години

Гол член гласува за ....оял се член милионер-олигарх-феодал.Еееее другари,не е справедливо.Къде изчезна лозунга" Братство,равенство,на всекимо според нуждите,на всекиму според потребностите"

9

Анонимен

преди 8 години

Още съществува ли тази БКП ?

fallback