Снимка: БТА, архив
fallback

Битката за кметското място в Ловеч продължава. Около 70% от преброените бюлетини сочат, че избирателите са решили следващите 4 години общината да бъде ръководена от кандидата на ГЕРБ Корнелия Маринова.

Oще по темата

Тя води с 52% пред досегашния кмет и кандидат за четвърти мандат социалиста Минчо Казанджиев, който има 48%, съобщи "24 часа".

Първоначалните данни сочиха крехка преднина от 0.5% за кандидата на БСП.

След първия тур резултатите в Ловеч бяха на кантар - Корнелия Маринова от ГЕРБ спечели 35.21%, а Минчо Казанджиев от БСП получи 35.17 – разлика от едва десетина гласа.

Засега не може категорично да се каже кой е победител на балотажа, тъй като все още не са пристигнали протоколите от всички секции в селата.

Едно е ясно: и двамата претенденти ще "си дишат във врата" докато бъде отчетен и последния вот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Ловеч

преди 8 години

Добре дошла, на Корнелия Маринова,и СБОГОМ на Минчо Казанджиев,и дано повече никога да не се връща на кметският стол!!!А новият кмет да заповяда с голямата метла в общината,защото има доста за метене!!!Минчо Казанджиев могат да го качат на плаващата му сцена,и накъдето го отнесе реката,ведно с другите му глупости,простотии и тъпотии,дето сътвори за три мандата!!!Него искам да го поздравя специално с песента на Радо Шишарката-"Сбогом ***"!!!

7

Анонимен

преди 8 години

така 45 г БКП, сега още толкова ГЕРБ....а честито :)

6

Анонимен

преди 8 години

SAMO GRB I PRA-PRA-PRAVNUZITE VI SHTE PLASHTAT DALGOVETE NA GERB.

fallback