Капка Георгиева. Снимка: архив, Булфото
fallback

Лидерът на Атака Волен Сидеров все още е женен за Капка Георгиева, съобщи самата тя в ефира на Нова телевизия.

"Нямам развод с този човек. До този момент ми се отказва такъв. Подала съм документи преди няколко години", заяви Капка Георгиева.

По думите ѝ Сидеров не желаел да се яви в съда, а по българските закони развод могат да получат само ако и двамата се явят пред Темида.

"В същото време прочетох, че се готвел да сключи църковен брак на 1 ноември. Ние със сина ми готвим писмо до патриарха, с което да го уведомим, че многоженството още не е позволено в България", заяви Георгиева.

Тя коментира и поредния скандал, в който се забърка националистът. "Хвана ме срам, когато изгледах записите от срамната случка", коментира тя.

Капка Георгиева е категорична, че скандалът не е PR акция, а пиянски скандал. Личало си, защото и двамата с "Деско Чуколов" са в нетрезво състояние.

"Слабостта и страхът са в големи количества у Волен. той трябва да бъде осъден и да си изтърпи наказанието. Той в момента е обграден от ласкатели на много ниско ниво - две бивши портиерчета, две бивши компаньонки", заяви Георгиева.

По думите й, на лидера на "Атака" е нужен катарзис. "Без да минеш през покаянието, ти ставаш тежест и за тези, които са те купили. В зората на демокрацията този човек не беше такъв, не беше момче на повикване, но властта много развращава, обърква ти мозъка", завърши тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

логично

преди 8 години

"Ние със сина ми готвим писмо до патриарха, с което да го уведомим, че многоженството още не е позволено в България"Пишете като сте решили, въпреки че едно ролексче или линкълнче много бързо ще решат проблема с многоженството .....

44

Анонимен

преди 8 години

Отказал да я виждаАми да се примири вече

43

Анонимен

преди 8 години

К'ва мъкаТая обаче не може да го прежалиТо й е време да гледа внуци, не да тормози и сина си

fallback