Снимка: bTV
fallback

Тази вечер на паркинг в централната част на Ямбол е взривен личният автомобил Неда Карска, кандидат за кмет на общината на местните избори, издигнат от НФСБ, предаде БТА.

По думите й взривяването и последвалият пожар са станали малко след полунощ. Съседи са позвънили на тел 112. Пожарът е бил потушен бързо, изгоряла и разбита е предната част на лекия автомобил.

Според Карска взривяването е дело на нейни политически опоненти, но не може да посочи кои са те. Досега не е получавала заплахи и предупреждения.

"Страхувам се за живота си - както за моя, така и за живота на децата ми и цялото ми семейство. Призовавам шефа на ямболската полиция г-н Иванов да си подаде оставката, тъй като в града на година има над 20 палежа, които остават неразкрити", посочи Карска пред bTV.

Преди шест месеца бе взривен автомобилът на втория в листата на НСФБ с кандидати за общински съветници - адвокатката Ваклена Кънчева, но досега извършителите не са разкрити.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Андонов

преди 8 години

"...Според Карска взривяването е дело на нейни политически опоненти...", че тя и без това няма никакви шансове, кой я познава изобщо?

10

nikolon

преди 8 години

Ако само малко познавате тази жена, веднага ще ви стане ясно ,че всичко това е манипулация и шоу. Тази постоянно си измисля скандали и създава интриги,за да се шуми около нея . Абсолютно брутална и нагла. Тя най-много ще се надява да не намерят извършителя (поръчителя е ясен) ,защото ще се размине с каското. Гражданин на Ямбол

9

Иван

преди 8 години

На какъв паркинг ве,горе на тротоара паркинг ли е??? Мръсни гадове.

fallback