Снимка: България Он Ер
fallback

Политика за задържане на бежанците в региони близо до родните им страни и унищожаване на Ислямска държава. Това препоръча бившия посланик на България в Македония Александър Йорданов в ефира на България Он Ер за справяне с бежанската вълна в Европа.

Терористичната групировка заедно с икономическата катастрофа на страните ще продължи да произвежда все повече бежанци към стария континент, смята Йорданов.

"Трябва да се каптира проблема с много силен военен удар, международен удар, срещу Ислямска държава и успоредно с това обаче, да се види, кои са страните в региона, в които може да се инвестира още сега, че да задържат този бежански поток", каза той.

Вижте повече във видеото на България Он Ер

Гледайте още новини от "България" в bgonair.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Бранник

преди 8 години

Вместо да покаже кой въоръжи и създаде Ал Кайда, Ислямска държава, Талибаните и други носители и предвестници на Арабската пролет Дебелия Ал ни поучава. Причините са петрола и газта и мечтата за световно господство Явно американските господари плащат добре.

48

Анонимен

преди 8 години

Сашко Дебелото на въжето! Изберете по голямо дърво

47

ИВАНОВ

преди 8 години

СЕДЕСАРО-ЛИКВИДАТОР-РАЗСИПНИК НА БЪЛГАРИЯ ! ТОВА Е, МОИ ДЕЧИЦА ,ТОЗИ ЧИЧКО НА СНИМКАТА ! НА НЕГО , НА ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ И НА ОЩЕ ДВАМА ЛЪЖЦИ СЕ ПАДА ГЛАВНАТА ВИНА ЗА ПОРУТЕНАТА НИ И ЛИКВИДИРАНА СЛЕД 1989 Г. БЪЛГАРИЯ ! СЕГА СЕ ПИСАХА ЗА РЕФОРМАТОРИ И СПЪРВИЯ СИ БРАТОВЧЕД ,БОРИСОВ,ПРОДЪЛЖАВАТ ЗАГРАБВАНЕТО НА СТРАНАТА !

fallback