Снимка: архив, Булфото
fallback

"България без цензура" ще се бори за поне 150 хиляди гласа, минимум 20 общински кмета и 200 съветници, обяви лидерът на партията Николай Бареков преди регистрацията си днес в ЦИК.

ББЦ отива за първи път на местни избори и за първи път сама. "В режим сме на най-тежката си битка. Досега имахме два успешни вота и плеяда коалиционни партньори, от които слава Богу, се отървахме. Сега не ми тежат на гърба и ми е леко", коментира Бареков, цитиран от БТА.

Oще по темата

Според него основните битки на ББЦ на вота наесен ще са в големите градове - в София вече е издигната кандидатурата на Мария Календерска, във Варна ще се решава до седмица, а след 10 септември ще се обяви и кандидатът за Пловдив.

"Мой основен, персонален политически опонент е Бойко Борисов, а на ББЦ – ГЕРБ. Борисов преди година работеше като депутат. В момента аз съм евродепутат, а той министър-председател. Ще видим след една година кой къде ще е", каза той.

По думите му настоящето управление е надминало първия мандат на ГЕРБ по арогантност и наглост.

"Визирам всички партии, защото всички са на трапезата, вече и ДПС е на нея. Партиите обслужиха статуквото, а сега управляват и правят съдебна реформа. Дано не се стигне дотам Яне Янев да е началник на прокуратурата. Така излиза от изявленията му, явно така тези партии си представят тази съдебна реформа", коментира лидерът на ББЦ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 8 години

Дудук ти си толко умрел, че ставаш само за рекламно лице на "маде ин хаус *** ракия" или по-добре остани жив пример за това какво се случва с лакеите когато вече станат ненужни. П.С. Моля те не се хвъргай под некой влак че цяла България шъ плачи... от щастие

30

Хъммм

преди 8 години

Да отвори ценоразписа и да си търси спонсорите,

29

They call him skunka

преди 8 години

Учи английски,цар, ...поне..;)

fallback