Снимка: БТА
fallback

Лидерът на ДСБ Радан Кънев каза "Да" на единна регистрация на Реформаторския блок за местните избори.

"Вярвам, че като разширен състав на Националния изборен щаб, в периода, в който отсъствам, ще дадете пълни права на председателя на щаба Петър Москов и на заместник-председателя на партията Атанас Атанасов да постигнат съгласие за единна регистрация", каза той в доклада си по време на съвещанието на щаба в централата на ДСБ.

Според него задачата е лесна. "Както изтече в някои медии, четири партии били съгласни, чакали нас. Това означава, че сега пред медиите казвам - "Да", и въпросът приключва", заяви Кънев.

"Въпросът е друг - ще успеем ли чрез местното лидерство, чрез общите кандидати и общите си листи, чрез общата си философия на поведение в общинските съвети да изградим дясната партия, която да се бори да бъде победител на следващи избори, отбеляза той.

Задачата ни е единство на местните избори, но истинската цел е много по-голяма - политическо единство на българската реформаторска десница, с ясно лидерство, с ясни механизми за контрол", отчете Кънев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

мнение

преди 8 години

Радан е нещо като Григор Димитров.Бе набеден за новия премиер ,но.......... Знаем какво стана с новия Федерер.Бойко добър лош ще остане дордето се появи истинска българска партия .С истински лидер.

13

Анонимен

преди 8 години

Искате, не искате но Раданчо както и да го гледате е определен за следващ премиер *** РБ от Хамериканците. Не напразно замина за 3 седмици на "Обмяна на опит" в САЩ. Там ще получи задачите за бъдещето на РБ, което не се харесва на Рапоня защото изритването му ще го постави в много трудна ситуация, как да си опази мизерния живот. Хамериканците може и да го пожалят като го сложат някъде на скришно, че толкова са му набрали да му видят сметката. Ще поживеем и ще видим но Рапончо е изиграна пиеса.

12

Анонимен

преди 8 години

От вчера РБ вече са в безмилостната змийска прегръдка на Доган.Няма спасение и на местния вот ще го разберат.

fallback