Снимка: архив, Булфото
fallback

Сагата ще напусне ли Патриотичният фронт управляващия съюз ще приключи утре.

Тогава лидерите му Валери Симеонов и Красимир Каракачанов ще дадат пресконференция, на която ще обявят решението си. Това каза Валери Симеонов след среща на двамата лидери с премиера Бойко Борисов. 

Oще по темата
Патриотите заплашиха в началото на юни, че ще оттеглят подкрепата си за кабинета, ако той не започне работа по конкретни точки от програмата им, сред които битовата престъпност, незаконните постройки, да не се увеличава цената на тока и др. 

След срещата си с Борисов днес Валери Симеонов обясни, че решението за оставането във властта ще бъде взето от групата.

Освен това предстояли още срещи с групата на ГЕРБ за законодателните точки, както и с вътрешния министър Румяна Бъчварова, с шефката на ДНСК. 

От думите на Симеонов обаче стана ясно, че той е доволен от отговорите на исканията им.

"Удовлетворен съм от срещата с премиера. Подходено е, работено е по всички точки. Част от исканията са изцяло изпълнени. Има конструктивен, доброжалателен подход", каза той. 

Симеонов обясни обаче, че има и точки, по които не е останал доволен. Той изброи борбата с битовата престъпност и отлагането само с един месец на скока на цената на електроенергията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 8 години

Ама кого плашите бе ПАРИЧЕН ФОНД?!?? Нали ДПС са там, те ще подкрепят правителството, няма да падне спокойно! Хайде напуснете и правителството, и Парламента! Без тва всички там сте мутри, продажници, олигарси и прочие. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

45

чалма и фес ефенди

преди 8 години

Патриотите доволни по повечето пари, но имало още пари

44

Анонимен

преди 8 години

Най-големите СМЕШНИЦИ в парламента.

fallback