Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Да, ще оттеглим подкрепата си, ако се увеличи цената на тока. Това заяви по ТВ7 председателят на ПГ на "Патриотичния фронт" Валери Симеонов.

"Поставихме 7 условия, които смятаме, че 7 месеца бяха забатачени. Имаме добро действие и новини по отношение на по-голямата част от тези искания. Следим събарянето на къщите в Гърмен. Ще има първите съборени къщи, с които държавата трябва да покаже, че има закони в България. Борбата с престъпността също – имахме две срещи с Бъчварова. Прави се реорганизация, за да се осигури и денонощно присъствие в циганските гета. До 1 юли ще бъде възстановена наклонената част на оградата на границата", посочи Симеонов.

По отношение на издигнатата им кандидатура за управител на БНБ Симеонов посочи, че са издигнали техния кандидат за тази позиция, защото има квалификация и смятат, че е най-достойният, а също така и наследник на Иван Вазов.

"Ще има гласуване в парламента. Опитваме се да убедим останалите колеги от парламентарните групи, като им го представяме”, каза още Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

до 26 от славянин

преди 8 години

Синьо олигофренче, нали помниш бате ти Боко защо падна от власт преди 2 години - заради цената на тока!? Сега пак заради цената на тока ще получи парче олово между веждите! И странна радост ви е обзела от ''300%-тното'' увеличение на тока!? Това сините гангстери сте родени *** и най-големите душмани на България!

21

Анонимен

преди 8 години

Токът ще се увеличи, червени клошари с 300% и вие нищо не можете да направите.Свърши диктатурата на Орешарски, който биеше и хвърляше хората в затвори!

20

анонимен

преди 8 години

вижтесамо за кого сте гласували и кого сте изпратили в нссега е късно за каквото и да е те ще крепят герб до края на мандата иначеняма да помиришат никога нар събрание

fallback