Бойко Борисов. Снимка: БТА, архив
fallback

Искам да призова всички да бъдат по-внимателни, когато си играят с огъня, защото на базата на стабилността в България и огромната нестабилност в региона всички трябва да пазим нашето чердже, да не си го запалим.

Oще по темата

Това коментира премиерът Бойко Борисов на брифинг в Министерския съвет след среща с европейския комисар по регионална политика Корина Крецу.

"Лесно става, трудно се гаси, като пожарникар ви го казвам. Много лесно се говори и се предизвиква етнически конфликт, винаги предупреждавам за него", посочи Борисов в коментар на напрежението между българи и роми.

Премиерът заяви, че няма да говори повече и допълни, че се надява "да са го разбрали тези, които си играят с огъня".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

147

Луд с Мотика

преди 8 години

Черджето отдавна е запалено, само че сега ромите с наглостта си през последните години, водени от това че не ги наказват го подпалиха още повече преди месец с изцепките си в Гърмен, преди седмица в Орландовци и преди един ден в Нови Хан. Тез не се спират пред нищо и никой нищо не им прави. Нападат хора с брадви с ясната цел да им сцепят главите или поне да им резнат някой крайник и... нищо. Нито полиция, нито прокуратура, нищо. Как очаквате народа да постъпи, прави са хората, писна им вече....

146

стоп

преди 8 години

Не подценявайте Борисов. Засега най опитния капитан на кораба е той.

145

FBI

преди 8 години

То сега излиза че Борисов ще сърба попарата на Живков от 80-те години на Комунизма , не е лесно да изядеш калая на някой друг

fallback