Снимка, архив Булфото
fallback

Дали фирмите са държавни, или частни отговорността за всички е стандартна. Има определени стандарти и когато те не са спазени се случва това, което се случи и вчера в Анево. Това каза пред журналисти в Казанлък президентът Росен Плевнелиев във връзка с вчерашния инцидент на полигон в село Анево, предаде "Фокус".

Oще по темата

Вчера при експериментална стрелба с гранатомет на полигона край селото на място загина американски гражданин. Ранени бяха четирима души - двама негови сънародници и двама българи, които са в пловдивската болница „Свети Георги”.

Днес от клиниката съобщиха, че тежко остава състоянието на единия американец, на когото е ампутирана част от дясната му ръка.

Президентът е в Казанлък заради заключителните тържества за Празника на розата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

7

преди 8 години

Преди неспазването на стандартите стои опитът за далавера. Я някой от съответните междуведомствени комитети и комисии да каже кой е крайният получател в тази конкретна сделка? Кой през 21 век използва гранатомети и гранати от 80-те години на миналия век?

31

да

преди 8 години

Това ла.но от ***, докога ще го търпим?

30

Наблюдател

преди 8 години

....а неспазването на стандартите е следствие безхаберието на съответните контролни органи, както и на факта - нито 1 осъден ефективно за всичките взривове до сега! При това положение, няма начин този да не е просто поредния....В трепетно очакване сме за следващи взривове!

fallback