Румяна Бъчварова. Снимка: Булфото
fallback

Към момента няма заподозрян за убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина, обяви вътрешният министър Румяна Бъчварова.

"Увериха ме, че ще има идентифициране на някакъв потенциален кръг", обясни вицепремиерът.

Oще по темата

Бъчварова съобщи, че технически са установени последните обаждания на момчето. В момента продължава да се преглеждат всички записи от камерите в метрото и в околността около мястото, където бе открит Георги. Записите се оказали много голям брой, както и хората на тях били много. 

Бъчварова обясни, че е направила проверка за бързото изтичане на името на убития ученик в медиите. От думите й стана ясно, че изтичането не е от МВР, а вероятно от съученици на Георги, които са били на място.

Деветокласникът бе открит прободен на една от пейките в Борисовата градина вчера по обяд.  

Вътрешният министър коментира отново и мерките, които предприема за противодействие на напрежението в Гърмен.

"Това, което предложих, дава много добри резултати - всички държавни институции влязоха на проверка, включително и ЧЕЗ, проверявали сме всички проблемни линии, издават се съответните актове", каза тя. Бъчварова обясни, че нарушенията са по-малко от очакваното.

В момента, заедно с кмета на Гърмен и областният управител се търси място, където да се настанят засегнатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ що? Взима комисионнни, взима част от рекета........какъв ти е проблема?

13

Анонимен

преди 8 години

то действия НЯМА - просот ще ги преместят от едно място на друго. Нека ги изеслят или да ги накарат да си платят домовете по реални цени, тогава ще говорим за действие, сега отлагат малко проблема.И тази е като другите жени в Герб - послушна, и безлична., обаче иначе нагла.

12

Анонимен

преди 8 години

В борбата с престъпността няма келепир. Не можеш да назначиш твоя близка фирма да бори престъпността, няма отчисления за партийната каса, няма рязане на лентички, няма пиар. Затова София извършва инвестиции в строежи, а не в борбата с престъпността. Затова се слагат камери, вместо полицаи.

fallback