Снимка: МС
fallback

Премиерът Бойко Борисов се срещна с изпълнителния директор на Висшия комитет за подготовката на световното първенство по футбол "Катар 2022” Хасан Абдула ал-Зауади.

В Доха, където министър-председателят е на двудневно официално посещение, стана ясно, че България може да участва със свои строители в реализацията на инвестиционната програма на Катар във връзка с Мондиал’2022, съобщиха от пресслужбата на Министерски съвет.

Борисов се запозна и с някои от крупните проекти, които предстои да бъдат изградени през следващите няколко години от чуждестранни компании.

В Доха премиерът е придружаван от Румяна Бъчварова, Владислав Горанов, Лиляна Павлова, Десислава Танева, Божидар Лукарски, Ивайло Московски, Даниел Митов и Теменужка Петкова.

Премиерът и българските министри обсъждат с катарските си колеги възможностите за насърчаване на двустранното търговско-икономическо сътрудничество и за задълбочаване на отношенията в областта на икономиката, енергетиката, земеделието, транспорта, инфраструктурата и други.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

138

Анонимен

преди 9 години

В строителния бранш там от много време са се настанили водещи международни компании с британско,френско и холандско участие и Щатите естествено. И честно казано наистина са много добри,казвам го от пряко наблюдение! Нямаме особени шансове,освен нещо дребно като подизпълнители,но и това ми изглежда малко вероятно.

137

Пф

преди 9 години

Ще построим едно голямо нищо и половина , а може да изнесем некоя и друга кокошка както предлагаше палячото прецедент или от овцете дето имат свойство да растат .....

136

ЛЪЖЕ,РАЗБИРА СЕ

преди 9 години

ЛЪЖЕ! ДОТОГАВА НЯМА ДА Е НА ВЛАСТ И ЩЕ ОБВИНЯВА НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ, ЧЕ СА МУ СЪСИПАЛИ ДОГОВОРА. БОКО ОБИЧА ДА СЕ ВЪРТИ ТУ В ЛИВАН, СЕГА В КАТАР, ВЪОБЩЕ УЙДУРМА С АРАБИТЕ, КОИТО ПЛАЩАТ КЕШ, А НЕ КАТО ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ. И ТОЯ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ С ДОГОВОРИТЕ С АЛ БОЖ, КОЙТО ОТДАВНА ГО НЯМА, ЛЕКА МУ ПРЪСТ, НО И ТОЙ ОМАЙВАШЕ С ПРИКАЗКИ НА ШЕХЕРЕЗАДА.

fallback