Снимка: архив, Булфото
fallback

Големият актьор Стефан Данаилов се завърна на депутатската банка. Той се появи за старта на новия политически сезон днес и зае мястото си в сектора на БСП.

Ламбо отсъства дълго време от Народното събрание заради отпуск по болест. Преди време стана ясно, че той е имал проблеми с очите, предизвикани от основното му заболяване – лимфон.

Докато отсъства от парламента Данаилов не престана да работи със студентите си и дори заедно подготвяха пиеса. Преди няколко месеца големият актьор обяви, че това ще е последният курс, на когото преподава, защото здравословното му състояние не му позволява да продължи.

Сега изглежда добре, влиза и излиза от залата, говори с колегите, разказаха от БСП. Те се надяват Ламбо да остане по-дълго сред тях.

В началото на април Академия "Аскеер" обяви, че е определила тазгодишната награда за цялостен принос към театъра да получи именно Стефан Данаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 9 години

До лакум ,,,,,,Да те нахраня ли?

19

Промяна

преди 9 години

Айде спрете с тези стари пушки бе ! Не разбрахте ли че трябва млади хора да поемат властта и да оправят тази държава,тези стари пушки гледат сега от откраднат докато могат каквото могат и да се омитат ! Тази държава и трябва гражданска война да се изгонят тези от там да се заличи това комунистическо минало и да тръгнем напред и на горе,да изгоним всички които крадат българските богатства чужди фирми,да вкараме железни закони и да вървим напред ! Толкова ли е далеч от акъла,събудете се мамка му !

18

шегичка

преди 9 години

Ален Делон не е в италиянския парламент защото Франко Неро не е във френския.Ана Ламбо/баща му,Бог да го прости,се казваше Ламби/живот и здраве.Божа работа,той беше болен,а си отиде жена му.

fallback