Снимка: Булфото, архив
fallback

ГЕРБ, както винаги досега, ще участва самостоятелно със свои кандидатури на предстоящия местен вот, защото това е единствено отговорната позиция пред избирателите. Това заяви Цветан Цветанов пред участниците в семинар в Банско -"Европейски измерения на регионалната политика".

Той подчерта, че младите хора ще имат място както в листите с общински съветници, така и сред кандидатите за
общински кметове и кметове на кметства.

По думите му, ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот и дава шанс на младите хора. Това се потвърждавало от факта, че най-младият евродепутат в Брюксел и най-младият народен представител в България са от ГЕРБ.

Цветанов добави, че през последните 3-4 години сме свидетели на появата на много партии, които обаче не стигнали доникъде, защото са залагали на популизма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

Асеновец

преди 9 години

ГЕРБ и ДПС трябва да се забранят със закон, а на Радан Кънев да му се отнеме правото да кадрува и да продължава с безумни назначения на незнайни хора, нямащи необходимия потенциал и знания

97

Калоян

преди 9 години

Имаше една песен на група Атлас- Живот след смъртта... Вие убихте политическия живот, убихте икономиката, убихте свободата на словото. За това ГРОБ ( ГЕРБ) е партията с реален политически живот... Но не е реален. Нейният живот е като пиявица, като проказа. Смуче жизнените сили на народа български.

96

Ред арми

преди 9 години

Да така е Цв. Цв. ГЕРБ е единствената партия с реален живот....Защото вие отнехте живота на останалите, отнехте свободата на словото, отнехте възможността на хората за свободен избор. Тези, които се осмелят да го направят и да не спазват доктрината на Буда биват преследвани, унижавани, уволнявани....

fallback