Снимка: архив Булфото
fallback

С обиди "комплексар" и мерене на килограмите завърши днешното заседание на парламента. Приносът в законодателството дадоха лидерите на "Атака" и на ВМРО - Волен Сидеров и Красимир Каракачанов. Повод за сблъсъка им стана точка от дневния ред, с която трябваше да се ратифицира споразумение с НАТО за поддържане на гарнизон и свързочен батальон.

Сидеров и колегите му първо поискаха въпросът да не се обсъжда, а после призоваха всички да гласуват против. Последва размяна на реплики с Каракачанов и хората му за и против тезата, че България ще бъде използвана от САЩ и НАТО във война с Русия.

"Каракачанов трябва да го питам, като ставаше агент на ДС по време на комунизма, даваше ли клетва към Съветския съюз, или към САЩ и НАТО“, попита Сидеров. След това реши да не се заяжда. "Заяжданията на дребно говорят за изключителен комплекс", каза шефът на "Атака“.

Отговорът на Каракачанов не закъсня. "Нямам основание да съм комплексар, аз съм 185 висок, 124 кг. Ако бях като него на половина с този ръст...", каза лидерът на ВМРО, но не успя да продължи, защото шефката на НС Цецка Цачева го прекъсна: "Моля ви, не влизайте в лични характеристики, ръстови, килограмови и т.н".

Каракачанов обаче продължи и обясни, че има теза, която доказва какъв ръст създава комплексарщината.

В спора се включи и Димитър Байрактаров от ПФ, който обясни, че не приема от човек, който не знае как се зарежда "Калашников", да му говори за национална сигурност. Сидеров пък отвърна, че армията е била унищожена, когато агент Иван е бил в управлението с ОДС.

"Аз нямам отношение към нея, но и със завързани очи мога да видя, че тя е унищожена", каза лидерът на "Атака".

Тук пък Каракачанов отвърна с разкритието, че Сидеров се е спасил от казармата с обяснението, че има 10 диоптера късогледство. В крайна сметка гласуването беше отложено за утре.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 9 години

ama ako nadupi Sidera toa s golamoto dupe Karaka4anov , male lele 6a go razpori eiiiiii

16

Анонимен

преди 9 години

Еййййййййй......Сидер Оглу бил кьорав ,бе......ха,ха,ххааааааааааааа.....За това га крият под масите -- за да не си удари некъде мъдете по протестите!!!!!!!!!!!!!

15

Kongs - OFF

преди 9 години

Искам да вида бой с кръв и разбити глави , крайно време е в тоа каруцарски Парламент да стане нещо

fallback