Снимка, архив Булфото
fallback

Лидерът на БСП Михаил Миков заявява, че в Ботевград гръмна първата пушка на кампанията на ГЕРБ за местните избори. В профила си в соцалната мрежа Facebook той коментира днешния инцидент в града, при който общинският съветник от БСП Христо Якимов е бил нападнат и душен от местен бизнесмен, съобщиха от пресцентъра на БСП.

"Ако започват с физическо насилие и публично унижение още отсега, как ще изглежда България наесен - в разгара на предизборната кампания?", пита лидерът на столетницата.

Oще по темата

От пресцентъра припомнят, че причина за нападението е, че Якимов е изнесъл факти за злоупотреби при възлагане на обществени поръчки за строителство в общината. "Няма да ни  уплашат по този начин, защото сме решени да се борим срещу корупционния модел във властта, срещу "биткаджийския" стил на управление - и в Ботевград, и в цяла България", е посочил Миков.

"Приемете коментара ми за тази грозна сцена не като политическа декларация, а като нормална реакция на гражданин, на когото му е омръзнало да бъде поучаван за върховенството на закона, докато постоянно научава за неговото погазване и за насилие над онези, които се опитват реално да го защитят, а не само да го обещават. Надявам се, че чуждите посланици и в този случай ще реагират активно за защита на върховенството на закона. Защото избирателността в реакциите за защита на законността в крайна сметка подкопава усилията за извоюването й", пише Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ЕЙ

преди 9 години

ЕЙ ,ЗАТОВА ИСКАТЕ НА 70години ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ ХОРАТА..ЗА ДА МОГАТ АБОНАТИТЕ НА ХРАНИЛКАТА ДА ПЛЮСКАТ.

14

Дръндер

преди 9 години

До Анонимен 15Заради такива като тебе дето са ги пуснали от четвърти километър сме на това дередже! Ако се абстрахираме от всичко останало, че Миков се възползва и прочее, истината е че мутрите завладяха сържавата ни и сега вилнеят, и това е поредния пример. И нека те коригирам, Бойко не е пожарникар отдавна, ако беше пожарникар по душа нямаше да прави тези простотии, той е мутра! А аз за мутри не гласувам не че ще гласувам и за БСП!

13

TPE3BEH

преди 9 години

За разлика от съргея, миков не ми е толкова отвратителен, даже мога да кажа леко симпатичен :) Като го чуя да говори по-дълго от 2 изречения особенно :DНе споделям идеалите и морала на хората от БйеСйеПйе, но в този случай миков е прав. Аз съм от там и положението е СТРАШНО!!! Кмета георгиев ако бъде преизбран за 4-ти мандат градът ще загине.И миков да не се прави на ощипана мома, когато кмета откриваше спортната зала беше там, даже до бат'Бойко и си говореха приятелски и си се майтапиха.

fallback