Снимка: архив, Булфото
fallback

Мая Манолова стана поредната в общия опозиционен политически хор и обвини Реформаторския блок, че "преяжда с власт по време на Великденските пости".

Oще по темата
"В петък по време на парламентарния контрол на мой въпрос за партийните назначения в здравеопазването министър Петър Москов обяви, че не прави партийни назначения, нито ще прави. Не минаха и два дни и днес в Кюстендил това става факт. Казвам го с огромно уважение към лекарите, включително и към личността на д-р Иван Пипонов. Моята претенция е към министър Москов, който си позволи да излъже откровено от парламентарната трибуна", обясни Манолова на пресконференция в Кюстендил.

Тя допълни, че по същия начин се държал и председателят на ДСБ Радан Кънев, който "играел" морален коректив и на управляващите, и на опозицията, но според нея действал на принципа - "не ме гледайте какво правя, слушайте ме какво ви приказвам".

Манолова коментира, че след като Кънев успял "да нареди вече цялата си адвокатска кантора на високи позиции, включително и за заместник-министър на енергетиката - съпруга на неговата съдружничка от адвокатската кандора, приносът му хората да наричат Реформаторския блок "Консуматорски блок", е огромен".

Според нея тези хора трябвало да замълчат, "докато правят безобразни партийни назначения и са феодализирали цели сектори - от службите по сигурност, през Министерството на енергетиката, където партийните назначения са повече от членския състав на СДС, здравеопазването, през образованието и отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

шшш

преди 9 години

Не я показвайте преди лека нощ деца,че не можем да приспим децата. Мислят си ,че баба Яга е дошла.

46

ицо

преди 9 години

Само едно мога да споделя със сигурност след всички бръщолевения,глупости,плюене по какво то и да е от страна на г-жа Манолова,тя всъщност г-жа ли е?Не е ли?Тя е една силно и мощно НЕЗАДОВОЛЕНА женица,тънеща в отчаяние и рев за стабилен ..........Имам чувството че на нея ако и покажеш лист копирна хартия тя ще го изкара че това е тротоарна плочка.

45

Анонимен

преди 9 години

Калфин каза АБВ може и без Първанов.Калфин му правим чест,изглежда чее абсолутен демократ като Министър Председателят.Браво Българя само така и със такива хора може дасе оправи а не като гн Първанов на които пъпът муе хвърлен в Москва.Такава е честна политиката на гн Министър Председателят Боико Борисов.Никои не бяга от чистото и честното.Успех момчета успех.Така и Българите сме по силни.

fallback