Снимка: Булфото, архив
fallback

В края на изборния ден към 19.00 часа днес избирателната активност общо за 5-те избирателни секции в изборите за общински съветници и за кмет на община Сърница е 74,78 на сто. Това съобщиха от Централната избирателна комисия.

Данните сочат, че правото си на глас са упражнили 3 182 избиратели.

Към 17:00 часа най-активни са били жителите на с. Побит камък, където активността е 79 на сто.

Oще по темата

В трите избирателни секции в град Сърница са гласували средно 67 на сто от имащите право на вот, а в село Медени поляни - 63 на сто.

Общинската избирателна комисия е проверила два нови сигнала за нарушения в следобедните часове, но не е установила нарушения на изборния процес.

По-рано през деня местни жители твърдяха, че са били предлагани по 20 лева за глас. Има и сигнал за подаръци на избиратели в деня за размисъл. Били раздавани броеници и стенни часовници, както и торбички с хранителни стоки като олио и брашно.

Сърница е най-младата община в България и това са първите избори там. Бъдещият местен парламент ще се състои от 11 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен А кой ще демонтира , разрушителният за страната, задкулисен мафиотски модел (типингпоинт)наложен от ГЕРБ.Модел събрал в себе си и поставил начело на държавата само комунисти. Плевнелиев он ВУЗовският Партиен комитет,Младият син на БКП-Тиквата,Партиината секретарка от Плевен-Цецка,рабфаковецът -физкултурниск от ДС -Цветанов,,ченгетата от Паричният,начело със Симеонов,криещ фамилията си БАЛЕВСКИ,Снахата на Политбюро,Корман ,Кемал,Орхан ,кадри на ДПС.... Задкулисие!

10

Анонимен

преди 9 години

За да се демонтира наложеният ни чрез ДПС разрушителен за страната задкулисен мафиотски модел, е очевидно едно: ГЕРБ, РБ и ПФ са длъжни да издигнат на местните избори общи кандидатура ! Няма място повече за умуване !

9

Анонимен

преди 9 години

За да се демонтира наложеният ни вече две десетилетия разрушителен за страната задкулисен мафиотски модел, е очевидно едно: ГЕРБ, РБ и ПФ са длъжни да издигнат на местните избори общи кандидатура ! Няма място повече за умуване !

fallback