Георги Първанов. Снимка: архив, Булфото

Варненските младежи от партия АБВ номинираха Георги Първанов за лидер, съобщиха от пресцентъра на партията. Това стана днес на учредителната конференция, на която беше структурирана младежката организация на партията в морската столица.

Още по темата

Предложението бе направено от 19–годишния Християн Николов, членуващ в организацията на квартал Аспарухово. Мотивите на младежа за номинацията бяха свързани със заявката, която Георги Първанов дава за обновление на партията чрез отваряне на пътя за млади лидери с иновативно мислене.

За председател на градската организация на младежите от АБВ бе избрана 24-годишната варненка Мирослава Наскова. Конференцията бе уважена от градския лидер на партията доц. д-р Миглена Темелкова, която предаде поздравите на президента Първанов към младежите. Тя сподели, че един от основните й приоритети е политическото развитие на младите членове на партията и се ангажира да организира за участниците в конференцията през следващия месец двудневно обучение по политически мениджмънт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase