Снимка, Булфото
fallback

Директорът на правителствения Авиоотряд 28 е подал оставка вчера – часове преди самолетът на премиера Бойко Борисов да се наложи да се приземи принудително в София заради технически проблем.

Както Dnes.bg писа, снощи правителственият „Фалкон” не успя да излети за Брюксел. На борда му беше премиерът Бойко Борисов, който трябва да присъства на среща на евролидерите. Заради проблем с колесника машината кръжа над София над час, преди да кацне отново на летище София. По-късно Борисов е излетял с „Еърбъс“-а.

На извънреден брифинг снощи транспортният министър Ивайло Московски уточни, че причина за оставката на директора на Авиоотряда е несъгласие с финансирането.

Той заявил на Московски, под чиято шапка е авиоотряда, че „с финансовия бюджет, с който разполага, не би могъл да поддържа в нормална кондиция отряда”. Министърът посочи, че е било отправено запитване към Министерство на финансите, но отговорът е бил отрицателен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Иван

преди 9 години

Тоя си е подал остафката щото мрази бате Бойко и нарочно го е повредил самолета ама ние го обичаме и затова бате Бойко е наш човек и искаме той да ни управлява цел живот и България да процъфти

21

до 26

преди 9 години

Какво не ти е ясно!? Нарочно избират неграмотни *** в медиите, че да са по-лесни за идиотските манипулации, които пък трябва на свой ред да "сведат" на стадото.

20

Анонимен

преди 9 години

,,Както Dnes.bg писа, снощи правителственият ,,Фалкон,, не успя да излети за Брюксел....Заради проблем с колесника машината кръжа над София над час, преди да кацне отново на летище София.,, Нещо не разбирам! Уж не УСПЯЛ ДА ИЗЛЕТИ, после кръжал над София и КАЦНАЛ ? Смешки неграмотни!

fallback