Снимка: БТА
fallback

Има разбирателство вътре в Реформаторския блок за единно участие в местните избори и вече се работи конкретно, община по община, съобщи в Русе пред журналисти лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Основната цел на десните сили в общинските избори, според Кънев, е "да се извадят ДПС и БСП и от местната власт и така да се ограничи корупцията".

Лидерът на ДСБ каза, че трудно ще се договорят ГЕРБ и Реформаторският блок за съвместно участие в предстоящите кметски избори, защото ГЕРБ мислят, че могат да спечелят сами, но Кънев смята, че подобна увереност е опасна.

В Русе Радан Кънев говори за три основни сфери, за чието обновяване чрез политиката си работи Реформаторският блок: реформиране на съдебната система, стабилизиране на финансовите регулатори след фалита на КТБ и усъвършенстване на пенсионната система съобразно демографския риск.

Оценката на Реформаторския блок след стоте дни на правителството на Бойко Борисов е, че за кратък период е стабилизирано икономическото развитие и международното положение на България.

(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 9 години

Няма да гласуваме за реформаторите защото ни излъгаха че няма да управляват с Герб а те на всичкото отгоре даже взеха да управляват заедно с комунистите от АБВ

9

Анонимен

преди 9 години

Реформаторите защо управляват заедно с комунистите от АБВ начело с Гоцее значи и в тях има нещо комунистическо

8

БАБА КУНА

преди 9 години

РЕФОРМАТОРИТЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯТ, ЧЕ БСП И ГЕРБ СЕ ПРЪКНАХА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО КОТИЛО. В ТОЗИ СМИСЪЛ НИКАКВО ДОВЕРИЕ И КЪМ ЕДНИТЕ И КЪМ ДРУГИТЕ. ДАЖЕ ГЕРБАДЖИИТЕ В МНОГО ПО-ГОЛЯМА СТЕПЕН СЕ ПРАВЯТ НА УМРЕЛИ ЛИСИЦИ.

fallback