Снимка: архив Булфото
fallback

Заместник-председателят на Народното събрание и депутат от Перник Росица Янакиева е починала тази нощ, съобщиха от АБВ – Перник.

Тя постъпи по спешност във ВМА на 6 януари. Извършена й бе спешна безкръвна операция на спукана аневризма в мозъка. Няколко дни по-късно обаче състоянието й отново се влоши.

Росица Янакиева е родена на 7 юли 1954 г. в Перник. Завършила е специалност "Химия" в СУ "Св. Климент Охридски". Започнала е работа като технолог в завод "Пектин". Била е директор на окръжния младежки дом и енергетик в цех в пернишката "Топлофикация".

Янакиева бе депутат в 40-то Народно събрание от БСП. От 1995 г. до 2005 г. тя е кмет на най-голямото пернишко кметство – "Изток", а след това в продължение на два мандата е кмет на Перник.

Била е и член на управителния съвет на Демократичния съюз на жените.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Кристко

преди 9 години

До до 46Защо си мислите.че за да е щастлив му трябват милиони.че може би милиарди?!Напротив.аз мисля.че човек може да е щастлив и с малко пари.но с много любов!С такива погрешни възгледи хората трупат ли трупат пари.имоти.вещи и пак са нещастни!Защо ли?Отговорете си сами!

64

Анонимен

преди 9 години

До до 46 Това,че ГОСПОД забавя,но не забравя е измислено от хората,за да напомнят на самозабравилите се за ВСЕВИШНИЯ,за страшния съд.Но ние го вземаме като даденост,чеГОСПОД ще накаже провинилия се много скоро.Нищо подобно ГОСПОД и любов. ТОЙ не наказваа обича хората,които сам е сътворил.Наказанието идва от Сатанаил,като не забравяйте,че тойе бил първия ангел на БОГ.Искал е много да бъде велик като БОГА и ТОЙ го изпраща на земятада управлява хората.Всъщност той е смъртта с косата и той уби

63

мед сестра

преди 9 години

Поредната жертва на демокрацията у нас ,която доведе медицината до търгашество без наука и знания.Дори и тази не можа да преживее, защото в България такива случаи не се лекуват ,а ги оставят да умрат!

fallback