Бойко Борисов на шествието в Париж. Снимка: БТА
fallback

Тероризмът е брутален, безпардонен, действа като невидим враг. Такова определение даде премиерът Бойко Борисов, след като взе участие в марша срещу тероризма в Париж в памет на загиналите при терористичните атаки тази седмица, съобщават от правителствената пресслужба.

Oще по темата
„Говорихме с всички лидери и те са много притеснени. Начинът,  по който се действа, е вече брутален, безпардонен, а е като невидим враг - трудно се взимат мерки срещу него“, заяви той.

Разликата между атентатите в другите страни и този във Франция е, че беше извършен срещу журналисти и срещу свободата на словото. С присъствието си тук показахме, че ценим тази свобода и я подкрепяме, допълни Борисов.

Премиерът определи днешното безпрецедентно събитие като манифестация срещу посегателството на словото и послание към останалия свят. Той отбеляза, че сред ръкопляскащите на шествието е имало и мюсюлмани, и имами. 

Пред представителите на българските медии в Париж министър-председателят отбеляза, че винаги е говорел за изясняване собствеността на медиите в страната, което би могло да стане с приемането на нов закон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

Герчо Стоянов Геров

преди 9 години

На 10 декември 1943 година са ней-страшните бмбрдировки над софия и България. Вчера на тази дата нашите управляващи не организираха нищо за паметта на 3000-те хиляди убити софиянци ,А ОТИДОХА В ПАРИЖ,ПОВЕДЕНИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ,да изкажат съболезнования на французите за убитите французи от местни терористи. Вижте колко управляващити милеят за своя народ. Жалко, народе за тебе.

74

shady

преди 9 години

Боко Тиквата и кликата около него изглежда са европейското крило на нигерийските откаченяци от Боко Харам. Ония ме съмнява да успеят да унищожат Нигерия, но нашият Боко без съмнение ще успее да ни разкаже играта

73

...

преди 9 години

istina -opriala do kokal

fallback