Снимка: Булфото, архив
fallback

Росен Петров е искал да напусне "България без цензура" още след раздялата с ВМРО.

"Това не стана, въпреки че аз съм много привързан към ВМРО. Нека това остане наша малка тайна между мен и Краси Каракачанов. И до днес сме добри приятели с него", заяви той в интервю за в. "24 часа".

Той призна, че е взел решението да се раздели с Бареков преди седмица, но още не е говорил с него.

Oще по темата

Петров напуснал политическата формация заради разминавания в позициите вътре в партията. Според него "България без цензура" се нуждае от нова визия.

"Надявах се, че с влизането в парламента партията ще излезе от положението на перманентен скандал. Тука не изключвам и себе си, и аз съм участвал в такива скандали. Но по принцип мисля, че присъствието в Народното събрание трябва да носи по-голяма нормалност, а не непременно натягане на напрежението, търсене на врагове и особено търсенето на врага с партиен билет", споделя в интервюто Росен Петров.

Той смята, че Бареков има голяма перспектива пред себе си като евродепутат, като и той е допринесъл за това.

Петров твърди, че не се чувства недооценен, а изморен.

Още вчера той заяви, че няма да бъде независим в парламента, а ще остане в опозиция и ще гласува с групата на „Български демократичен център”.

От партията пък заявиха, че оттеглянето му от партийната работа и постове и да остане само депутат била уговорена. Защото Петров бил "интелектуален човек и не може да работи на бързи обороти".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

луд

преди 9 години

Сигурно е копал нивата на баща си ,че е толкова изморен...малееееееееееее....Луд за връзване-как можа да отидеш в "партийката" на ла*нения див*к....

70

ХМ

преди 9 години

росен е за учебник с тез изцепки. Дали като го набиха го повредиха , какво стана?

69

Готвача

преди 9 години

ми останаха му джобовете празни бе! Какво да прави, кат не мое да ***!

fallback