Меглена Кунева. Снимка: архив, БТА
fallback

България е за това да има икономически изгоден проект и спазване на европейското законодателство, заяви вицепремиерът Меглена Кунева по повод на решението на Русия за спирането на "Южен поток".

Oще по темата
Кунева уточни, че все още няма официална позиция на Русия по въпроса за спирането на проекта, така че няма какво да се коментира и от българска страна, предаде БТА.

Вицепремиерът ще участва днес във форум за трансатлантическото партньорство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

тя

преди 9 години

Кунева най- после се научи на дипломация!

23

и ко сега

преди 9 години

Кунева не може да си толкова проста... Путин не само го заяви а го направи непосредствено след срещата си с Ер Доган, което в превод трябваше да Ви говори следното: "*** си майаката пумиярска и ходете да носите газ с кофите от САЩ и ЕС"

22

Анонимен

преди 9 години

Кунева уточни, че все още няма официална позиция на Русия по въпроса за спирането на проект--------Тази национална предателка пак си бае, каквото си знае...Интересно, каква по-официална позиция от позицията на президента на Русия чака?Може би по навик от България, очаква да се обади американското посолство и да нареди на президента какво да прави?Да ама не, това не е България, която се управлява по този начин, а е Русия, която не е на ръчно управление от USA посолството...

fallback