Радан Кънев Снимка: архив, БТА
fallback

Бързи и лесни отговори на въпросите, които възникват между партиите зад правителството, няма да има, убеден е лидерът на ДСБ, част от РБ, Радан Кънев. 

Oще по темата
„Нищо няма да е лесно оттук нататък. Нормално е всички да правят компромиси“, призна той, след като се срещна с лидерите на ПФ заради настояването им да бъде отстранен от поста зам.-министърът на отбраната Орхан Исмаилов от квотата на „Народна партия Свобода и Достойнство“.

Според Радан Кънев Исмаилов е човекът с най-много професионални качества във военното министрество.

„При нас предложенията се правят от министъра към премиера, премиерът е този, който назначава”, заяви Кънев.

Той добави, че за Реформаторите е много важно всеки български гражданин с професионални качества да има реализация, независимо дали името му е турско, или вярата мюсюлманска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

турчин

преди 9 години

Щом е турчин значи не може, но предатели неграмотници може. Това е идиотщина. Ще ви отрежат отвсякъде ако продължавате така. На гол тумбак чифте пищови. Май прав ще онзи артист дето напсува целия народ пред екраните, и приказката за ,,негодния материал".

16

Анонимен

преди 9 години

Абе , тия и'ти го и хвалят тоя турчин.Германия има 8 мил. Турци - да не са избрали турчин в Министерството на Германската отбрана !

15

Анонимен

преди 9 години

Да да разузнавачите работещи едно време за България бяха най- добрите в чуждите разузнавания !И този е добър и по-добър не можете да намерите открито да работи срещу България , зад щита на външната ни политика и Президента.

fallback