Мартин Димитров Снимка: Булфото

Депутатът от Реформаторския блок призова колегите си във обединението да не си разказват вицове през медиите.

„Трудно се събира, лесно се разпилява. При всяко обединение на дясното започва зловеща битка за вкарване на разделителни линии. От нас зависи да запазим и надградим постигнатото. Част сме от ключово управление, което има шанс да свърши много работа“, написа той в профила си във Facebook.

Той призова за промяна чрез множество срещи, дискусии и постигане на съгласие.

Още по темата
„По-добре да се видим колкото пъти е необходимо, вместо да си говорим през телевизиите.Нека спрем шоуто през медиите, а и най-добрите вицове се разказват в малки компании далеч от прожекторите…“, написа още той в социалната мрежа.

Причина за коментара му стана напрежението в Реформаторския блок след декларацията на „Движение България на гражданите“ на Меглена Кунева, в която се говори за недоверие вътре в Блока. Според хората на Кунева, без да има резултати от заявените от тях реформи чрез министрите си, не е продуктивно да се провежда конгрес, на който трябва да се излъчи лидер на Блока.

Вчера здравният министър Петър Москов отговори с виц: Една жена подала молба за развод, защото след 4 години брак с комунист, той й обещал: „Утре ще го направим“ и тя останала девствена.

Даниел Вълчев от "Движение България на гражданите" обаче му отговори с два вица.

"Муцка, направих си втора дупка на ухото. -  И кво сега? По-добре ли чуваш?" Като си изберем лидер какво точно ще стане, хората ще ни вярват повече, по-добри реформи ще направим, по-добри ще са отношенията между нас, какво ще спечелим повече от това, освен че някой ще се накичи с карамфил на ревера", коментира вчера той пред БНР.

Вълчев разказа и още един виц - "Кое е най-доброто средство срещу косопад? - Да си намажеш главата с мед, след една седмица пляскаш с ръце, мухите отлитат, но крачетата им остават".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase