Снимка: Булфото
fallback

Ако не беше жалко, щеше да е смешно. Така депутатът от ДПС Камен Костадинов коментира изчезването на тефтерите на бившия шеф на комисията за конфликт на интереси Филип Златанов.

Той призова правоохранителните и правораздавателните органи максимално бързо да дадат професионален отговор на въпросите, които се задават. „За да не се налага политиците да даваме отговор“, каза още Костадинов.

Oще по темата

Депутатът коментира и промените в сектор „Сигурност“, които ГЕРБ внесе днес. Основните от тях предвиждат ГДБОП да излезе от ДАНС и да влезе отново в МВР, а главният секретар на МВР да се избира пак от президента.

„От наша страна ще има истинско желание за участие в дебатите по промените“, каза Костадинов. Той изрази надежда, че ще се направят поправки, които ще подобрят състоянието на сектора за сигурност, „за да няма самоцелно връщане към някои забравени приоми“.

„Секторът е изключително важна част от националната сигурност. Надявам се желанието за диалог на колегите да не е само декларативно, а да е истинско“, каза още депутатът от ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 9 години

Интересно ми е какъв щеше да му е коментара ако експерта се казваше Дали Момента.

16

до 5

преди 9 години

С това мнение наричаш всички избиратели и последователи на ДПС терористи.Мирни граждани наричани терористи,това никак не е хубаво

15

Залъгват ни....

преди 9 години

....с пълни глупости и тъпизми!!!!ЦЕЛТА Е ДА СЕ ЗАБРАВИ И СКРИЕ --КОЙ ОГРАБИ И КТБ И НАКАРА БЪЛГАРИТЕ ДА ПЛАЩАТ НОВИ ЗАЕМИ ЗА БЮДЖЕТА И Т.Н."АКТУАЛИЗАЦИЯ"!!!ТОВА СА КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ!!!!!!НИКАКВИ ПОЛИТИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДРУГИЯ ПЪТ ГЛАСУВАМ ЗА ДПС----ЗА ОТМЪШЕНИЕ !НЕКА ПАК СИ ДОЙДЕ СУЛТАНА ---ТА ДА ИЗКОЛИ ТАЯ РУСКА КРАДЛИВА КОМУНИСТИЧЕСКА ***!!!!!НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКИ КОМУНИЗЪМ И ТИЯ ---МОНГОЛСКИ ОБИРДЖИЙ В БЪЛГАРИЯ!!!

fallback