Станимир Илчев. Снимка: архив, Булфото
fallback

Зам.-председателят на НДСВ Станимир Илчев подаде оставка, съобщиха от партията. На проведеното днес заседание на Националния съвет на партията след гласуване бяха освободени заместник-председателите Маргарит Мицев и Мария Джатова.

За нови заместник-председатели на НДСВ бяха избрани Иван Благоев, областен координатор на НДСВ за Сливен, Георги Желев, областен координатор за Добрич, Атанас Додов, зам.-председател на организацията на НДСВ в София-град, както и кметът на гр. Мизия Виолин Крушовенски.

На 7 март 2015 г. политическа партия НДСВ свиква извънреден конгрес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

gotin

преди 9 години

Скивахте ли този сурикат, какъв хитрец беее! Дезертира от НДСВ -то като виде ,че няма лапане и беж да държи Дедовия. Явно е на принципа по-добре мек отколкото хич! Плъх с плъх.

8

Шаран -БГ

преди 9 години

За какви десни и леви тука може да става дума? Това си бяха и сиостават една шайка ***, които позволиха на Монката хайдутина/ на дяда си Фердо достоен внук / да заграби държавни имоти като лично негови или там ,наследствени. Санким оня когото са довлекли от виенските бърдаци за цар е бил нещо подобро? Само в две нац.катастрофи е натикал България!! Да чествмаме сега падналите за Отечеството !!.... И с цяла влакова композиция избягва посред нощ !! Достоен внук!!

7

Анонимен

преди 9 години

До ivailo1403Za da se hrani ot parite na naroda.

fallback