Снимка: БТА, архив

Делян Пеевски и Владислав Горанов от ГЕРБ са имали случайна среща в столично заведение.

„Случайно бях там", отговори лаконично в кулоарите на парламента депутатът от ДПС по повод на разпространената снимка, на която през 2010 г. той и Горанов са заедно на една маса в заведение. Дайте излишни глупости да не си говорим, нищо с г-н Горанов интересно не съм си говорил, само кафе пихме“, коментира Пеевски, цитиран от БТА.

По повод друга атака срещу него - от Петър Москов от Реформаторския блок в пленарната зала, който заяви, че "смисълът да има ясно мнозинство е да насочи прожекторите върху прозрачността на начина на взимане на решения, защото плаващите мнозинства са мнозинства на сенките, а сенките раждат чудовища", Делян Пеевски посъветва журналистите да наблюдават блясъка в очите на г-н Москов.

"На вас трябва да ви говори много този блясък, вие трябва да наблюдавате", препоръча той.

„Попитах г-н Пеевски дали е съгласен, че сенките раждат чудовища, не мога да кажа какви блясъци е забелязал Пеевски, какви знамения в природата е забелязал“, отговори чрез медиите в кулоарите на НС на свой ред Москов.

"Пеевски, като конструкция, като публично поведение, като символ на определени неща, е сянка върху всичко, до което се докосне. Направили сме нужното с формиране на ясно мнозинство, изключващо ДПС, тази сянка да се разполага другаде", подчерта Петър Москов.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "България" на bgonair.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase