Снимка: архив Булфото
fallback

Гласувах за една по-добра България. Това каза Красимир Каракачанов, съпредседател на Коалиция Патриотичен фронт пред столичното 149 СОУ „Иван Хаджийски”, предаде  Агенция „Фокус”.

Oще по темата

„Гласувах за това хората да не емигрират, а да има работа за тях в страната ни. Да има сигурност за тях, а не всеки гражданин да трепери за имота и живота си. Гласувах за това нашите родители – българските пенсионери да получават нормални пенсии. Гласувах за България. Това е нашето мото – България над всичко”, заяви Каракачанов. Красимир Каракачанов заяви, че се е възползвал от преференциалния вот.

„На всички, които още не са решили дали да гласуват, ще кажа да не се чудят. Купеният вот и етническият вот от Турция за пореден път ще манипулират изборите. Всеки българин, на когото не му е безразлично, как ще живее в бъдеще, да излезе и да гласува – да има право на избор. Ако не гласуваш, купеният вот предрешава бъдещето на твоите деца. Вместо да мрънкаме, нека да накажем тези, срещу които мрънкаме и от които сме недоволни вече 25 години”.

Съпредседателят на коалиция „Патриотичен фронт” каза още, че зависи от самите политици, дали хората ще върнат доверието си в тях.

„Винаги съм казвал, че политиците са в основата на всичко – когато те крадат и лъжат, хората не им вярват. Правилният път на България е в политиците, които избираме днес – да изберем такива, които считаме за почтени хора и вярваме, че ще работят за здравето на нацията и България”, заяви той. Каракачанов каза още, че е необходимо стабилно правителство на страната.

А много българи решиха днес да отидат до киносалоните. Вижте тук кои са най-гледаните от тях филми!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Русе

преди 9 години

Тоя на всеки вот е в различна коалиция?!? Не може да се копа до властта и това е!!! Толкова е неориентиран милият, че чак смешен и жалък!!!

19

Анонимен

преди 9 години

каракачанов твойте предци удряха с сопата и куршум в главата само с прикаски нема стане успех

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 18Той е тук със скрита цел - издигайки такива елементарни, първосигнални типично комунистически лозунги, да предизвиква негативна реакция към тях.Добре са усвоили пропагандата от АОНСУ той и господарчетата му.

fallback