Посещението на Сергей Станишев в Кърджали. Снимка БТА
fallback

Три каузи, които стоят пред БСП, е очертал на предизборен митинг в село Горно Кирково президентът на ПЕС Сергей Станишев, съобщават от пресцентъра на областния предизборен щаб на социалистите.

Кауза "едно" е да не се върне управлението от периода 2009 г.-2013 г., когато според Станишев се е извършил "социален геноцид".

На второ място социалистът е посочил създаването на поминък, припомняйки за разкритите работни места по времето на кабинета "Орешарски".

Не на последно място той е очертал постигането на социална справедливост в държавата.

Визитата на Сергей Станишев в област Кърджали бе в подкрепа на водача на областната листа на "БСП лява България" Милко Багдасаров и кандидатите за депутати на левицата.

В Кърджали Сергей Станишев запали свещичка в църквата "Св. Георги Победоносец" и се срещна с медици в МБАЛ "Д-р Ат. Дафовски". Във връзка със социалната политика на БСП, директорът на болницата д-р Тодор Черкезов му е предложил да се създаде национална детска болница, както и да се обърне повече внимание на възрастните хора в неравностойно положение. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Кой

преди 9 години

КОЙ пусна този отново да шета из БГ. Вън от БГ и никакъв достъп до народа. С какви очи дебилски е тръгнал да проповядва политиката си. Замаза очите на пенсионерите с по 5 лева и мисли, че хвана Господ за ...... и продължава с наглите си лъжи. СТИГА вече, писна ни от плужаци.

38

Анонимен

преди 9 години

по голям геноцид от оправлението на бсп не сам виждал последните 30 години

37

политног

преди 9 години

Аааа... Шалом бе товарищ Хитриевич!Колко българи измами днеска?

fallback