Снимка: Архив, Булфото
fallback

Широка коалиция в управлението между ГЕРБ и БСП би била възможна в средносрочен план или по-скоро на следващите избори. Това заяви политологът Иво Инджов в ефира на Bulgaria on Air.

По думите на Инджов „раните между двете партии са все още отворени” и това се дължи по-скоро на междуличностни, отколкото на програмни различия.

Експертът подчерта, че едно дясноцентристко управление, което е по-вероятно към момента, би могло да донесе стабилност на страната, ако предварително, а не впоследствие, бъдат направени коалиционните споразумения.

Инджов коментира, че за първи път от много време предизборната кампания е спокойна- без компромати, като постепенно започват да бъдат включвани и по-злободневни теми като увеличението на цената на тока. По думите на експерта – „не е работа на служебното правителство” да увеличава цената на тока.

Инджов подчерта още, че въпреки опитите на определени кандидат-депутати да включват геополитически теми в кампаниите си, това не успява да привлече особено много вниманието на избирателите. 

Целият разговор вижте в Bulgaria on Air.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 9 години

Предстои последната изборна победа на мутраците и котараците. Ще трябва да се изтърпи и тая трагедия-комедия. Ще напъплят министърчета - калиньоци в сервилните медии. Ще започнат да се хвалят с измислените си успехи. Вожда периодично ще изритва по някой от тия куклички на озверялата от дебилизация тълпа като поддържа ролята си на спасител на нацията. Тока ще се вдигне с още 40% след като вече друга кукла го вдигна с 10...

35

ГЕНО

преди 9 години

До Гогов : А , КАКВО ТОЧНО НАПРАВИХА БСП НА БЪЛГАРИЯ БЕ ,СИН ЛИКВИДАТОР ? ДА НЕ БИ ТЕ ДА ИЗПЪЛНИХА УКАЗИТЕ НА ЖЕЛЮ ЗА РАЗГРОМ НА ИКОНОМИКАТА ? ДА НЕ БИ ТЕ ДА ИЗПАПКАХА ДО ЛЕВ ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ ЗА САМОЛЕТИ ,РАЗХОДКИ ,ФУТБОЛНИ МАЧОВЕ И КАКВО ЛИ НЕ ? ТЕ ЛИ БЯХА В ДАЛАВЕРАТА МИШО БИРАТА ,ЗАВЪРШИЛА СЪМНИТЕЛНО С ДВА ТРУПА ? ТЕ ЛИ ВОДИХА ОНЯ РАЗГОВОР С ТАНОВ ЗА СПИРАНЕ НА ПРОВЕРКИТЕ ? ТЕ ЛИ НАПРАВИХА ДАЛАВЕРАТА С БЮЛЕТИНИТЕ В КОСТИН БРОД ? ИМА ОЩЕ СТОТИНА ДАЛАВЕРИ, НО НЯМА ПРАВОСЪДИЕ !

34

П.Петров

преди 9 години

"...и това се дължи по-скоро на междуличностни, отколкото на програмни различия."Е точно така си е! БСП,ДПС и ГЕРБ са все от едно и също червено тесто ! Може формата на едните кифли да е макове, полумесеци, а другата да е гербери, но отвътре са си все едни и същи прости посни кифли!

fallback