Снимка: архив, Булфото
fallback

Днес изтича срокът, до който избирателите, чийто постоянен и настоящ адрес са в различни населени места, могат да поискат да бъдат вписани в избирателния списък по настоящ адрес.

След вписването по настоящ адрес на избирателя не може да бъде  издавано удостоверение за гласуване на друго място.

Заявленията се подават до кмета на общината, района или кметството по настоящия адрес на гласоподавателя.

На 20 септември 2014 г. в рамките на работното време на общинската администрация следва да бъде осигурено дежурство за приемане на заявленията и дежурство на длъжностни лица, които ще подписват удостоверенията за гласуване на друго място, посочват от ЦИК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 9 години

Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!

3

Българин

преди 9 години

Поради недомисления закон, хиляди образовани българи губят възможност да гласуват. И това, поради простата причина, че поради служебна или прочее заетост не могат да смогнат да отидат до общинат да си взамат нужната бележка за гласуване по настоящ адрес. На кому е нужно това?

2

ivanhm1

преди 9 години

*** кви избори, глупости. :P Само БУНТ - мирен и всенароден! Не за нови овчари-пожарникари-дудуци и пр. другарски въздухари, а за ПРЯКА ВЛАСТ на гражданите с ВСИЧКИ възможни права във ВСИЧКИ власти!

fallback