Михаил Миков. Снимка: БТА
fallback

Коалиция "БСП лява България" откри скромно предизборната си кампания за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври.

В зала 6 на НДК присъстваха ръководството на БСП, на коалиционните партньори, водачите на листи, евродепутати, областни управители.

Oще по темата
От левицата ще дарят средства за две училища в Мизия, предаде БТА.

Бедна България има нужда от социална чувствителност, каза днес председателят на БСП Михаил Миков.

"Водачите на листи и кандидатите за народни представители трябва да покажем, че можем да бъдем социално чувствителни в едно безчувствено време.

Именно затова решихме да направим това скромно откриване и да решим проблемите с отоплението през зимата в две училища в Мизия, в които учат около 350 деца", посочи соцлидерът.

Миков призова всички политически партии "да отделят по нещо".

От левицата бяха ангажирали за откриването само симфоничен оркестър и почерпиха с по чаша вино.

Предстои ни една тежка кампания, в която българската десница ще мобилизира финансов, медиен и организационен ресурс, за да прекъсне това, което започнахме по лявата политика по време на краткия ни мандат, заяви председателят на БСП.

По думите му българските граждани искат друго, лява България иска защита на труда, независимо дали на работника на полето, или на академичния преподавател, иска повече справедливост за малкия и среден бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

салих

преди 9 години

Скромно ли? Тези хора нямат представа от скромност. От демагогия и лъжи -да , но от скромност- абсурд!

45

Анонимен

преди 9 години

Тия комуносоциаглисти....са СКРОМНИ,колкото са СКРОМНИ проститутките от "5-тте кюшета" в София...

44

До 46

преди 9 години

Борисов е член на БКП и като такъв се е клел най-тържествено и доброволно, по убеждение, в свещеното дело на Партията (БКП), идеалите на Марксизма-Ленинизма и на Комунизма.Цецка Цачева завърши РабФак-а с отличие и беше главен секретар на градския комитет на БКП в Плевен.Красю Велчев е член на БКП. Кристалина Георгиева е член на БКП преди да стане неолибералка. Дядото на Лилито Павлова беше в Политбюро на БКП.Цветанов бяше нисш индивид в ДС. Умственото ограничение не му позволи кариера там.

fallback