Снимка: България без цензура
fallback

Лидерът на ББЦ Николай Бареков излиза на изборен дуел с Бойко Борисов в Пловдив-град, а в 25-и МИР в София битката с Борисов ще води зам.-председателят на партията Росен Петров. Там той ще мери сили и с водача на БСП Михаил Миков.

В Кърджали листата на коалицията ще ще води зам.-председателите Рада Коджабашева и Росен Петров, следвани от световната шампионка Тезджан Наимова.

Зам.-председателя на ББЦ Светлин Танчев ще води листата в 24-и МИР в столицата, а в 23-и начело е Любен Дилов-син. Светлин Танчев ще води коалицията и в Благоевград, където ще се изправи срещу зам.- председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В Бургас водач ще главният секретар на ББЦ Стефан Кенов, в Добрич – Виктор Лучиянов.

Председателката на „Евромайки“ Калина Крумова ще води четата на „България без цензура“ в Ловеч, а Георги Балабанов – в Сливен. В Перник начело на листата е Димитър Колев, в Разград Димитър Аврамов, а в Пловдив-област Мартин Иванов. В Хасково водач ще е Борислав Иглев, а в Шумен – доц. Христо Бозов. Във Велико Търново водач е Илия Димитров, а във Видин - Десислава Тодорова.

Водачите бяха обявени на II-ия национален конгрес на „България без цензура“ във Варна днес. На форума лидерът на партията Николай Бареков представи и управленската програма на ББЦ.

„Програмата, с която кандидатстваме на тези избори носи ясно послание – Работа, европейски доходи, справедливост“, каза лидерът на партията и коалицията Николай Бареков на II-ия конгрес на формацията във Варна. Той обяви, че програмата, написана от най-добрите експерти на ББЦ, има 30 основни точки, с които да се създадат условия за повишаване на доходите на българския народ.

Бареков заяви пред делегатите, че ББЦ отива на тези избори като алтернатива на партиите от статуквото. "Предстои ни най-голямата битка за превземане на политическото пространство в център-дясно, ето защо трябва да победим ДПС, само ББЦ може да го направи. Едно трябва да се знае, че няма да има легитимно управления в следващото Народно събрание, без ББЦ", отсече Бареков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

вложител

преди 9 години

върни парите на хората -вложителите от КТБ .няма да гласува за теб никой.Вложители ето Ви парите при този са!!!

67

Анонимен

преди 9 години

За когото и да гласувате ще сгрешите .Всички са ясни и се налага да избирате по малкото зло.Всичко е така направено да крадат без да им се търси сметка,това е доказано,и отново да избирате тях престъпниците и да ги правиме по алчни и по богати.А народа той е толкова *** и заспал че и да иска някой да го управи,ще е невъзможно защото самия народ ще скочи върху него с пословичната си тъпотия за народа мор,и само гърч и да плаща!А политиците винаги ще са добре и добре си постилат!

66

Анонимен

преди 9 години

КЪДЕ СИ БЕ ,ЧОВЕК?СКЪСАХ СЕ ДА ТЕ ТЪРСЯ ПОД ЗЕМЯТА ПРИ МИНЬОРИТЕ В БОБОВ ДОЛ А ТИ СИ ТРЪГНАЛ ПО ЗАЛИТЕ ДА СИ ПРАВИШ ПРОПАГАНДАТА.НАЛИ ОБЕЩА ЧЕ ЩЕ СТОИШ ДОЛУ ДО КРАЯ НА КАМПАНИЯТА.Е, ПАК МЕ МЕТНА!ЗАЩО БЕ КРАСАВЕЦО,ЛЪЖЕШ ЕДНА ОБИКНОВЕННА ЖЕНИЦА?СИГУРНО ТАКА ТЕ Е ПОМОЛИЛ НАШИЯ ПРИЯТЕЛ С ГОЛЕМИТЕ БУЗКИ? И МЕЖДУ ДРУГОТО ЗНАЙ ЧЕ ПЛОВДИВ НЕЕ САМО СТОЛИПИНОВО.

fallback